Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 

Hvis du ikke har anledning til å besøke vårt studio i normal kontortid kan du levere post og pakker til vår postboks 74 i gården der vi er lokalisert. Ja-Du FilmStudio AS holder til midt i Heggedal sentrum, og postkontoret i bakgården holder åpent ut over ettermiddagen. Hvis du skulle ha behov for å levere etter postens ordinære åpningstider gjør vi en avtale. Enten møter vi deg, eller så benytter vi oss av velvilligheten hos KIWI som holder til i samme bygg som oss. De holder åpent helt frem til kl 2300 på hverdager, og det er gjerne på hverdager vi alle har behov for utvidede tjenester. Bare husk å merke oppdraget med navn og telefonnummer, og en klar instruks om hva du vil vi skal gjøre. - Hvis du er usikker, noterer du på lappen at vi skal ringe deg så fort vi henter pakken, eller på et eller annet tidspunkt som passer for deg! Men husk å gi oss beskjed om at du har levert inn et oppdrag, så ikke jobben går i glemmeboken.  

I tillegg til det vi har beskrevet over må du huske å gi oss beskjed hvis vi skal lage ekstra kopier, og om vi skal legge oppdraget til DVD, Minnepinne eller Ekstern hardisk. (Hvis du ikke sier noe blir oppdraget automatisk lagt til en minnepinne) 

Takk for at du benytter deg av våre tjenester. Vi snakkes!!  :-)

 


Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Vi tar smittevern på alvor, og har derfor
innført strenge regler for besøk i vårt studio. Vi holder m.a.o. stengt for sporadiske besøk,
og må be deg om å bestille levering/henting gjennom å kontakte oss på epost,telefon eller sms.
Vår kapasitet er derfor noe begrenset, men vi klarer allikevel å opprettholde kvaliteten og de leveringsbetingelser vi er kjent for.
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved