Tilbud på E-post
Kontakt Hans

Servicegaranti

Kunder etter 2004

Kontakt Axel
 


Film

Film

 

Video

   Video

 Lysbilde Dias2 lys.fw
Lysbilder  

 

Lyd

Lyd

 

Service1.fw

Service

 

Redigering 67

Redigering

 

dropbox1-over

Klikk for info

 

 Klikk på ett av bildene over for å velge tjenester

 

 


Referansene er mange

Ja-Du har eksistert i mange år og har gjennom sitt virke de siste 20-år gjennomført oppdrag for rundt 20.000 kunder. Vi kan telle på en hånd de gangene vi har opplevd kundeklager, og har selvfølgelig, når dette en sjelden gang har skjedd, behandlet denne type henvendelser med respekt. Det er jo "flaut" nok å klage, om man ikke på toppen av det hele skal bli dårlig behandlet!

Det sier seg selv at deler av virksomheten er så vidt komplisert at ting kan gå galt. Et lydspor er glemt i farten - en av platene var ikke avsluttet, - det manglet et opptak fra den ene videokassetten jeg fikk i retur o.l., men i 99,98 % av alle de oppdrag vi så langt har hatt, har kundene vært svært godt fornøyd med resultatet. Ja-Du har jo bygget sten for sten, og har gjennom sin totale eksistens opparbeidet seg en solid kundekrets. Ikke bare var de fornøyd med leveransen, - de snakket -, og snakker godt om oss i ettertid, - og anbefalte oss videre til andre. Dette vet vi med sikkerhet fordi mange nye kunder skulle hilste fra......... 

Vi skriver kundekrets bevist og ikke referanseliste, og årsaken til det er at referanser er som kvalitet. Det er ingenting som er så lett som å skryte av seg selv og sin egen fortreffelighet! Det som er vanskelig å forklare er god levering over tid, og at vi stadig opplever kunder som gjerne vil snakke videre om den behandling de fikk hos oss, - nettopp fordi de synes den var bra. Rett og slett bedre enn forventet. Og det er vel bra?

Vi har flere ganger vært fristet til å gå i nå-må-vi-skryte-uhemmet-om-oss-selv fella(!), men synes det er mer seriøst å spille ballen tilbake til deg hvis du er usikker. Rundt 1000-dedikerte film, - dias eller videooppdrag pr. år gjennom 30-år, gjennom et forhandlernett som idag teller rundt 120-butikker, - det setter spor etter seg. Hvis du lurer på om disse sporene er negative eller positive kan du ta kontakt med oss og be om navnet på en fotoforhandler i nærheten av der du bor. Da vil du i så fall høre om vi duger. De har nok helt sikkert ingen grunn til å overdrive, og vil nok helt sikkert gi et nyansert bilde av sine opplevelser.

Vår motto om service finnes i fronten av vår hjemmeside og sier enkelt og greit som følger; God service er å levere litt mer enn forventet!

Kommer du til oss, eller bruker våre tjenester, kan vi garantere deg at du vil føle nettopp det!

Velkommen til oss som kunde.

 

Referanser

Vi ringer deg

Ja-Du FilmStudio A/S Heggedalsbakken 6 1389 Heggedal
Telf 66794545 - epost: informasjon@jadu.no
Åpningstider:
Mandag til torsdag fra 0830 – 1600 og fredag fra 0830 – 1500.
Post og pakkemottak frem til kl 1800 på hverdager
Mottak av oppdrag ut over ordinære tider, -ring for en avtale
Telefonkontakt samtlige dager frem til 2000
.

Copyright © Ja-Du FilmStudio A/S -            All Rights Reserved